fbpx

Folii Minx

Vrei să ai și tu unghiile metalice atât de apreciate de vedete precum Lady Gaga, Jennifer Lopez, Beyonce sau Rihanna?

Este foarte simplu cu foliile Minx! Acestea pot fi folosite atât pe unghiile tehnice, cât și pe cele naturale.

Foliile Minx sunt acel accesoriu cu care te diferențiezi în cadrul unei petreceri tematice, în vacanță sau chiar în ziua nunții!

Colecțiile Minx aduc un plus de inspirație manichiurii/pedichiurii tale, iar pe site-ul nostru găsești o gamă diversă: culori și modele potrivite oricărui stil sau eveniment.

În plus, fiecare design Minx este diferit, cu posibilități și combinații nesfârșite.

  • Aplicarea este ușoară, nu este nevoie să fie încălzite înainte de aplicare, dar pentru a se transfera mai eficient, foliile de transfer se păstrează la temperatura camerei.
  • În primul rând, curăță unghiile cu alcool pentru a îndepărta uleiul.
  • Se alege din set bucata de folie minx potrivită cu mărimea unghiei, apoi se îndepărtează ușor folia de pe suport și se aplică pe unghie începând din centru spre exterior.
  • Dacă nu se poziționează folia bine de la început, cu atenție se poate repoziționa.
  • Se apasă ușor pe unghie pentru a îndepărta eventualele ridurile formate.
  • Aranjează folia pe margini, iar pentru a îndepărta excesul utilizează o pilă ultra fină. Pilește într-o mișcare de verticală.
  • Pentru o rezistență mai mare, se poate aplica top coat (UV sau lac de unghii) peste folie.

Unghiile tale vor ieși cu siguranță din anonimat cu ajutorul foliilor MINX, obții simplu, rapid și ușor manichiuri și pedichiuri inedite. Cu Minx unghiile tale devin o adevărată formă de artă!

Îndrăznește să îți pui în evidență personalitatea rebelă, fiecare femeie are nevoie de momentele ei de strălucire! Acum e rândul tău!

Produsele Minx