fbpx

Creste-ti veniturile magazinului online cu pana la 20% prin email marketing!

*Fara sa investesti mai multi bani, fara sa ai deja o baza de date si fara strategii complicate

Hai sa discutam despre afacerea ta

cea mai mare problemă în piața de ecommerce.

Fie ca esti owner de magazin online sau esti agentie de marketing, noile actualizari IOS 14/15 ti-au afectat afacerea in ceea ce priveste costul per client si raportarea.

Pe langa asta, observ si o incertitudine in ceea ce priveste increderea in platformele Facebook, Instagram, Google si social media in general.

Nu putem sa mai avem incredere in platformele care la un moment dat ne aduceau constant rezultate.

Si totusi, ce e de facut?

care e soluția sustenabilă care aduce rezultate?​

Pe langa diversificarea bugetului de marketing pe diferite platforme de promovare, cea mai buna metoda de promovare cu rezultate constante, an de an, ramane email marketing-ul.

Prin email marketing reusesti sa iti promovezi afacerea aproape gratuit, inspre o audienta care vrea sa iti vada ofertele, produsele si serviciile. 

Pe langa asta, baza de date e a ta. Poti sa comunici oricand prin ea, fara sa ai restrictii sau blocaje. Prin automatizari si newslettere, email marketing-ul iti ar trebui sa reprezinte cel putin 20% din toate incasarile lunare ale afacerii.

Ce rezultate poti obtine prin email marketing 🙂


cu ce te pot ajuta eu?

In prima faza creez o strategie de email marketing pentru afacerea ta, in urma unui audit, si vin cu propuneri de crestere.

Pasul 2 este setarea automatizarilor. De la secventa de bun venit pana la remarketing-ul cosului, configurez toate automatizarile de care ai nevoie.

Pasul 3 presupune implementarea strategiei de newsletter, aplicata lunar, plus optimizarea campaniilor automatizare. Saptamanal facem A/B testing, sa vedem exact ce functioneaza pentru tine.

Ajut magazinele online să își crească veniturile lunare cu 21% prin campanii de email marketing automatizate și de tip newsletter

PS: am generat vânzări de peste 500.000 euro prin email 🙂

Hai sa discutam despre afacerea ta