fbpx

[Headline] Te învățăm cum să faci și să vinzi cu succes cursuri online

[Subheadline] Te învățăm sistemul prin care să vinzi de minim 4500 RON la prima ta lansare de curs online.

Ai auzit de cursa șobolanului? [Cuțit în Rană]

Un șobolan ce aleargă pe o roată ce se învârte încontinuu, fără să ajungă vreodată undeva.

La un moment dat în viață, cei mai mulți dintre noi ajung să se simtă ca într-o cursă.

Studiem și lucrăm 30 de ani ca să ne întreținem, apoi ca să întreținem o familie și la un moment dat ne trezim că nu mai știm altceva decât muncă!

Abia când suntem dependenți, bolnavi, săraci, epuizați și confuzi, ne întrebăm: ”Unde am greșit, doar am făcut tot ce trebuia?!”


Asta e problema cu
cursa șobolanului [Cuțit în Rană]

Suntem mânați de frici și de griji în loc să urmăm, cu CURAJ, ceea ce ne dorim cu adevărat. Dar dacă suntem sinceri, avem o șansă.Ne putem crea destinul și putem întoarce soarta în favoarea noastră.Dacă ar fi să alegem cauza principală a suferințelor noastre – dar și a eliberării noastre, cei mai mulți am putea realiza că munca noastră are un rol decisiv. Muncești pentru că ai nevoie de bani, cu gândul că într-o zi o să scapi de această corvoadă

[Poveste care să te facă să empatizezi cu autorul]

Acest model aduce foarte multe beneficii,

DAR NU ESTE FLOARE LA URECHE!

Dacă cumva crezi asta acum, dorim să te aducem cu picioarele pe pământ și să înțelegi că este nevoie de muncă în treaba asta.

 

Probabil o intuiești deja: această muncă, de fapt, nu este chiar muncă. ESTE CEEA CE ÎȚI PLACE ȚIE!

Muncești pentru tine, cu mare drag și pasiune.

Uneori, noi muncim neîncetat. Dar facem asta pentru că ne place, nu pentru că cineva ne obligă! Deseori există momente când ne luăm în brațe, batem palma de bucurie sau, pur și simplu, nu ne putem stăpâni entuziasmul în public.

Hai să îți zic ceva funny (Pera aici). Cea mai amuzantă parte este când suntem într-o cafenea sau la o terasă și lucrăm, iar pe Doru îl ia entuziasmul cu o idee așa de tare, încât se asigură că toată terasa urmează să fie convinsă de ea.

Vorbește tare și puternic, încât deseori mă trezesc că pe lângă mine mai ascultă încă 10-15 oameni ideile noastre.

Dacă acum simți că te-ai entuziasmat puțin, este de la faptul că noi avem foarte multă experiență în acest domeniu. Gândește-te cum ai putea să te simți lucrând cu noi, ghidat 100% de noi.

[Ce este cursul și cum se va desfășura]

Ce îți propunem noi, care este soluția noastră concretă?

Află Metoda prin care lucrezi doar ceea ce îți place
și câștigi de 2-3 ori mai mult decât o faci acum

Te invităm într-o călătorie de 4 luni de zilealături de noi în care să dăm 100% lucrândîmpreună și să lansăm primul tău curs online!

Te invităm să muncim pe o structură clară și testată!

Asta înseamnă să fii dispus să muncești 1-2 h (în medie) / zi.Te invităm la 16 cursuri online, de aproximativ 2 ore fiecare.În fiecare joi de la ora 19:00 ne vom da întâlnire online, într-un webinar.

La fiecare curs live vei primi misiuni concrete pe care tu va fi nevoie săle execuți.

Toată această experiență o vom face sub forma de joc.Avem puncte, avem premii pentru tine. Am conceput ocălătorie care te va ține captivat 4 luni.

Totul ca să reușești să ajungi la final cu un curs lansat și cu vânzări de minim 4500 de RON la lansarea acestuia.

Sunt 23 de misiuni concrete de executat. Le vom explica pe toate, pe rând,în detaliu, până în măduva oaselor. Le execuți pe toate, ți-ai lansat primul curs online!

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.


ÎNSCRIE-TE ACUM

Înscriere integrală – 697​ RON doar 497 RON

Înscriere în rate – 2 x 297 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

[Despre Autor]

În primul rând, noi putem fi pentru tine
viitori mentori care să te ajute să reușești în asta!

DESPRE Gina Veverita

Am încercat multe modele de business până am ajuns să fac ceea ce fac astăzi. Printre ele se numără: diverse MLM-uri, construcții, blogging, vânzări, jucător de poker și diverse idei mărunte.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost când am descoperit că pasiunea mea adevărată este marketingul și că vreau să îi învăț pe alții asta. 

Atunci am deschis agenția Kiwi Agency, care la ora actuală are cele mai bune rezultate din vestul țării. Suntem echipa care te poate propulsa cel mai bine ca autor în mediul online.

 • Conduc o echipă de 20 de specialiști în marketing online.
 • Am lucrat cu aproape toți autorii foarte cunoscuți în mediul online
 • Am lansat cel mai bine vândut produs educațional făcut vreodată în România, Amazon SetUP, care a încasat 4 milioane de dolari.
 • Am generat pentru mine și echipa Kiwi venituri de peste 1.500.000 dolari (cifră de afacere compusă din prestări de servicii, fără bugete de marketing încasate pe firmă).

[Beneficii]

Ce BENEFICII obtii de pe urmat programului

Iata cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi sa intri in program

Sunt rezultate concrete pe care poti sa le atingi cu ajutorul programului

 • PREGĂTIREA
 • CONSTRUIREA AUDIENȚEI
 • ÎNCĂLZIREA AUDIENȚEI
 • CREAREA PRODUSULUI
 • LANSAREA PRIMULUI CURS
 • SCALAREA AFACERII
 • SCALAREA AFACERII
 • SCALAREA AFACERII
 • SCALAREA AFACERII
 • SCALAREA AFACERII

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului


DA, MĂ ÎNSCRIU ACUM!

[Cuprins]

Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la misiunea
dorită

Pentru vânzări de minim 4500 RON la prima ta lansare:

PREGĂTIREA

Este esențială ca să înțelegi cum funcționează totul. Vei afla imaginea de ansamblu și strategia acestui business, precum și tot ce ai nevoie ca să poți lansa primul tău curs online și să-l vinzi cu succes.

CONSTRUIREA AUDIENȚEI
Tu știi care este este motorul businessului tău online și cum îl poți face să toarcă la fel ca un Porsche Cayenne? Ghici, ciupercă, ce-i? Audiența! În etapa asta te învățăm
ÎNCĂLZIREA AUDIENȚEI

Odată ce ai ajuns la audiența ta, trebuie s-o menții interesată, adică încălzită. Te ajutăm să ajungi să o cunoști și să-i dai constant ce așteaptă de la tine:

CREAREA PRODUSULUI

Oamenii nu cumpără produse, ci Soluții. Noi o să te învățăm cum să oferi soluțiile tale oamenilor care au nevoie de ele.

LANSAREA PRIMULUI CURS

O să înveți elementele-cheie ale unei lansări de succes, pornind de la zero până la lansarea cursului tău online, dar și multe altele

SCALAREA AFACERII

Știm că vei avea succes cu lansarea acestui curs și că vei dori să continui, de aceea te învățăm tot ce trebuie să mai știi când vine timpul să îți faci următoarea lansare.

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi
și o serie de bonusuri valoroase pentru acest workshop
300x250-1.png
Manualul tău de workshop cu exerciții și îndrumare

Îți vom oferi o suită de cursuri pe care colegii din Kiwi Agency le-au realizat pentru Școala de Marketing Kiwi PRO. Accesul în această școală este de 99 euro / lună. Am ales cele mai relevante cursuri pentru ce vei face tu și îți vom oferi acces la ele. Nu va fi nevoie să le parcurgi pe toate, însă deseori le vom oferi ca material de suport pentru obiectivul nostru în Hobby 2 Profit.

300x250-1.png
Access nelimitat la următoarele ediții ale Workshop-ului

Îți vom oferi o suită de cursuri pe care colegii din Kiwi Agency le-au realizat pentru Școala de Marketing Kiwi PRO. Accesul în această școală este de 99 euro / lună. Am ales cele mai relevante cursuri pentru ce vei face tu și îți vom oferi acces la ele. Nu va fi nevoie să le parcurgi pe toate, însă deseori le vom oferi ca material de suport pentru obiectivul nostru în Hobby 2 Profit.

300x250-1.png
Sesiune de coaching 1-la-1 cu Gina

Am pregătit pentru tine unul dintre cele mai faine bonusuri pe care le puteam oferi.
Pe parcursul celor 4 luni îți vom aduce 5 invitați, 5 autori online care respectă
acest model de afacere de multă vreme. Îi vom invita în diverse etape ale parcursului nostru pentru a-ți împărtăși din experiența lor. Vor fi webinarii live de 1-2 ore.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului


DA, VREAU LA CURS

Înscriere integrală – 697 RON doar 497 RON

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

[Garanție]

Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Cred cu toată inima în acestă metodă. O aplic de atât de multă vreme, am adus așa de multe rezultate pozitive în viața participantilor încât pot sa-ti ofer cea mai bună garanție de pana acum:

Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnez în termen de 30 de zile suma plătită și ajungi să păstrezi și toată informația acumulată pe parcursul workshop-ului.

Ce pierzi daca nu te inscrii la curs

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Testimoniale

Hai sa recapitulam ce anume primesti

 • Participi la 16 cursuri LIVE de aproximativ 2 ore în care înveți tot ce trebuie să faci pentru a lansa primul tău curs online
 • Ai acces la Platforma Online Hobby 2 Profit, care este posibil să fie una dintre cele mai performante platforme făcute vreodată pentru un curs online. Aici vei avea toate resursele necesare, vei găsi înregistrările video-urilor, misiunile, task-urile de executate, video-uri explicative etc.
 • Vei avea de îndeplinit cele 23 de Misiuni Clare și Concrete. Noi vom fi alături de tine să te ajutăm în acest proces.
 • Acces la Comunitatea Hobby 2 Profit, care va fi cel mai puternic grup de suport destinat viitorilor autori.
 • Educație prin joacă – nu renunțăm deoarece ne distrăm în timp ce reușim. Am pregătit toate misiunile sub formă de joacă. Te vom recompensa constant pentru reușite.
 • Echipă de suport – îți readucem aminte că vei avea acces la echipa Kiwi Agency, graficieni, programatori, designeri, copywriteri, digital marketeri, care îți vor răspunde și te vor sprijini.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului


ÎNSCRIE-TE ACUM

Înscriere integrală – 697​ RON doar 497 RON

Înscriere în rate – 2 x 297 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu mare placere.

 • Telefon: 07XX XXX XXX
 • Orar: 09:00 – 17:00
 • email@domeniu.ro